Perjalanan ke HUSM Catatan 19

Rabu 1 Ogos 2012 setelah hampir seminggu makan ubat macam boleh kerja. Panggil PA Fairose minta pemandu ambil di rumah. Pergi kerja pakai tongkat mesyuarat 9.00 hingga 11.00 pagi dipengerusi pengarah baru Dato Khairil Awang yang datang sejak 5 Julai lepas saya tumbang 4 Julai. Dua jam duduk sakit datang lagi esoknya terus cuti lagi.

Namun ada hikmah dtg kerja hari itu bila Dr Wan Zawawi pensyarah kanan IAB yg juga rakan sekolah Dr Halim di SMS Tengku Muhammad Faris Petra Kelantan baru sahaja melepasi cabaran seperti saya syor buat rawatan dengan Dr Halim. Balik terus baca tentang Dr Halim dan endoscopic decompression surgery yang lakukan Dr Halim dan team di HUSM.

Setelah faham terus buat keputusan dan minta Dr Wan Zawawi register di klinik orthopedic HUSM pd 8 Ogos 2012 dan appoinment jumpa Dr Halim lepas raya Rabu 29 Ogos selepas 10.00 di kliniknya di HUSM. Dr halim ialah ketua jabatan orthopedic.

Sambung Catatan 20

Advertisements

2 thoughts on “Perjalanan ke HUSM Catatan 19

  1. Salam Dr.Jamil, satu catatan perjalanan kehidupan yang menginsafkan khususnya bagi yang masih dikurniakan nikmat kesihatan. Pengalaman melalui semua ini pastinya hanya ALLAH sahaja yang mengetahui peritnya. Namun sesuatu yang maha agung yang dapat saya perhatikan berdasarkan catatan ini ialah sepanjang melalui ujian ini, begitu ramai yang membantu melancarkan urusan Dr. Saya pasti semua ini berkat budi baik yang pernah dicurahkan penuh keikhlasan sebelum ini sama ada yang kita sedari mahupun tidak. Syukur yang tidak terhingga juga kerana sentiasa dikekelilingi dengan ahli keluarga, saudara mara dan para sahabat yang sangat setia disepanjang ujian ini. Semoga cepat sembuh dan akan kembali bertugas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s